Starfield Oyunundan Bir Rekor Daha: Skyrim'i Geride Bıraktı!

11.09.2023 17:11 Mehmet Tandoğan

 
 
Bethesda tarafından oyunculara sunulan açık dünya aksiyon rol yapma oyunu Starfield, Steam'de Skyrim'den daha fazla eş zamanlı oyuncuyu kendine çekmeyi başardı. SteamDB'ye göre oyun, Pazar günü 330.723 eş zamanlı oyuncuya (aynı anda oynayan kişiler) ulaşarak zirve yaptı.
 
Starfield, Skyrim'i geride bıraktı
 
 
 
330 bini aşkın eş zamanlı oyuncu sayısıyla Starfield yaklaşık 12 yıl önce 287.411 eş zamanlı oyuncu sayısına ulaşan Skyrim'i geride bıraktı. Dolayısıyla yeni oyun bu kapsamda zirve yaptı diyebiliriz. Diğer taraftan ortaya çıkan bu sayı oyunun Steam'deki satışları için son derece güçlü bir başlangıç ??yaptığını gösteriyor. Ancak bu yeni en yüksek eş zamanlı oyuncu sayısı, şimdiye kadar bir Bethesda oyunu tarafından ulaşılan en yüksek sayı değil.
 
Starfield her ne kadar 330 bin eş zamanlı oyuncu sayısına ulaşsa da Bethesda oyunları arasında en tepeyi temsil etmiyor. Rekor, sekiz yıl önce karşımıza çıkan ve yüksek oyuncu sayısıyla ön plana çıkan Fallout 4 tarafından kırılmış durumda. Fallout 4'ün bu kapsamda 472.962 eş zamanlı oyuncu sayısına ulaştığı bildiriliyor.
 
Son olarak Starfield'ın Xbox Game Pass hizmetinde de mevcut olduğunu ancak Fallout 4'ün yayınlandığı gün herhangi bir abonelik hizmetinde olmadığını belirtmek gerekiyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Starfield Platformlar: PC Geliştirici: Bethesda Softwork Dağıtıcısı: Bethesda Tür: RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Frontier Developments Yeni Bir Jurassic World Oyununu Duyurdu 12 Dk önce Hayatta Kalma Oyunu Soulmask 18 Haziran'da Çıkacak 28 Dk önce EA: Yeni Battlefield Oyunu Muazzam Bir Live Service Deneyimi Sunacak 09 Mayıs Microsoft Daha Küçük Oyunlara İhtiyacı Olduklarını Açıkladı 09 Mayıs Electronic Arts Mart 2025'ten Önce İki Duyurulmamış Oyun Yayınlayacak 09 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler