Starfield için HD Reworked Modu Artık İndirilebilir: Kapsamlı Doku Paketi

23.09.2023 16:27 Mehmet Tandoğan

 
 
Mod geliştiricisi 'Halk Hogan PL', Bethesda tarafından oyunculara sunulan açık dünya rol yapma oyunu Starfield için HD Reworked projesinin ilk sürümünü yayınladı. Bu proje, Starfield oyuncularının sahip olması gereken bir doku paketi olarak karşımıza çıkıyor. Paket içerisinde çok sayıda düşük çözünürlüklü doku önemli ölçüde iyileştiriliyor.
 
Doku paketi oyundaki düşük çözünürlüklü varlıkları iyileştiriyor
 
 
 
Daha fazla ayrıntıya inecek olursak Starfield HD Reworked modu şehirlerdeki ve şehrin ötesindeki çeşitli çevre dokularını (kayalar, duvarlar, zeminler, arazi vb.) yeniden işliyor. Bununla da sınırlı kalmıyor aynı zamanda tüm toplulukları ve kalabalığı da elden geçiriyor. Bu da tüm NPC'lerin yüzlerinin artık çok daha ayrıntılı ve gerçekçi görünebileceği anlamına geliyor. Ek olarak bulanık pikseller yerine gerçekçi pikseller karşımıza çıkıyor.
 
Bunun dışında paket bazı ateş efektlerini de yeniden işliyor ve düzenliyor. Starfield HD Reworked Project 1.0 ilginizi çektiyse aşağıdan indirebilirsiniz.
 
Starfield HD Reworked Project 
 
Öte yandan aşağıda mod için yayınlanan videoyu izleyebilirsiniz. Bu video size bu HD Doku Paketinden neler bekleyebileceğiniz konusunda bir fikir verebilir. 
 
Mod fragmanı
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Starfield Platformlar: PC Geliştirici: Bethesda Softwork Dağıtıcısı: Bethesda Tür: RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox: Call of Duty Dahil Olmak Üzere Birinci Taraf Oyunlar İlk Gün Game Pass'te! 1 Saat önce ESL Pro Lig Sezon 19 Çeyrek Final 2. Gün Karşılaşmaları Bugün Oynanacak! 6 Saat önce The Last of Us Dizisinin 2. Sezon Setinden Yeni Görüntüler 7 Saat önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama Playoff 2. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 8 Saat önce Frontier Developments Yeni Bir Jurassic World Oyununu Duyurdu 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler