Starfield için İlgi Çekici Star Wars Mandalorian Modu Yayınlandı

19.09.2023 15:14 Mehmet Tandoğan

 
 
Mod geliştiricisi 'Xaroph', açık dünya aksiyon rol yapma oyunu Starfield için yeni bir mod yayınladı. Star Wars Mandalorian adlı bu mod tüm Star Wars hayranlarına hitap ediyor ve kurulması gereken mod arasında yer alıyor. Bu mod TV şovundan büyük ölçüde ilham alıyor.
 
Mod ile beraber oyuna yeni içerikler dahil oluyor
 
 
 
Daha fazla ayrıntıya girecek olursak Starfield için yayınlanan Star Wars Mandalorian modunda Mantis zırhı, Guard zırhı ve Starborn kaskının özel sürümleri yer alıyor. Bu yeni özel tasarımlar Mandalorian'ın giydiklerine benziyor. Böylelikle kendinizi gerçekten de Star Wars evreninde gibi hissedebiliyorsunuz. Aynı zamanda ana karakterinizi Boba Fett karakterine büründürebiliyorsunuz.
 
Yayınlanan mod içerisinde ne yazık ki ışın kılıcı detayı bulunmuyor. Yakın zamanda ışın kılıcı modunun da elbette gelmesi bekleniyor. Ancak Creation Kit olmadan bunun mümkün olup olmayacağı bilinmiyor. Bu nedenle Bethesda'nın resmi olarak yayınlanacağı Creation Kit'i birçok geliştirici bekliyor. Bu modlama aracı ise PC için 2024 yılı içerisinde geliyor.
 
Mod dikkatinizi çektiyse aşağıdan ulaşabilirsiniz:
 
Mandalorian - The Bounty Hunter
 
Mod görüntüleri
 
 
 
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Starfield Platformlar: PC Geliştirici: Bethesda Softwork Dağıtıcısı: Bethesda Tür: RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EA: Yeni Battlefield Oyunu Muazzam Bir Live Service Deneyimi Sunacak 09 Mayıs Microsoft Daha Küçük Oyunlara İhtiyacı Olduklarını Açıkladı 09 Mayıs Electronic Arts Mart 2025'ten Önce İki Duyurulmamış Oyun Yayınlayacak 09 Mayıs Sonic Mania Plus Artık Netflix Aracılığıyla Mobil Cihazlar İçin Mevcut 09 Mayıs Sonic Rumble Mobil Cihazlar İçin Duyuruldu: 32 Oyunculu Battle Royale 09 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler