Starfield'da 250 Binden Fazla Diyalog Yer Alacak

14.10.2022 13:29 Mehmet Tandoğan

 
 
Bethesda Game Studios'un oyun yönetmeni ve baş yapımcısı Todd Howard, Starfield için gelen soruları yanıtlayarak uzay temalı rol yapma oyunu hakkında birkaç ayrıntı verdi. 
 
Howard, oyunun Sundog ve Traveller gibi klasik RPG'lerden ilham aldığını belirtti. Ayrıca oyunun bilim kurgu temasına sahip olacağını, bilime ve mantığa mümkün olduğunca doğru yaklaşacağını söyledi. Oyunun içeriğinin gerçekçiliği yansıtması adına birçok bilimsel araştırmanın da yapıldığını açıkladı.
 
Howard ek olarak şunları söyledi: "Oyunun gerçekçi olması ve doğru şeyleri yansıtmasını sağlamak için çok uğraşıyoruz. Yakıt ve yerçekimi konusunda bilgi sahibiyiz. Bunun yanı sıra kuantum fiziği ve diğer uzay bilimleri hakkında bilimsel makaleler okuyoruz.
 
Oyunda 250.000'den fazla diyalog yer alıyor ve bu sayı, Fallout 4'te 110.000, Skyrim'de ise 60.000'in üzerindeydi."
 
Howard, oyuncuların görevleri tamamlayarak karakterlerinde yer alan olumsuz özellikleri kaldırabileceğini doğruladı.  
 
Starfield, 2023'ün ilk yarısında Xbox Series X|S ve PC için çıkış yapacak. Ayrıca Xbox Game Pass hizmetinde de yer alacak. 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Starfield Platformlar: PC Geliştirici: Bethesda Softwork Dağıtıcısı: Bethesda Tür: RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 21 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 1 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 1 Saat önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 1 Saat önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 2 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler