Starfield'ı Bir Platformda Satın Alırsanız Diğerinde Almanıza Gerek Kalmıyor

01.08.2023 13:07 Mehmet Tandoğan

 
 
Bethesda tarafından geliştirilen ve en çok beklenen oyunlar arasında yer alan Starfield'ın Xbox mağazası (uygulama) güncellendi. Sayfa güncellemesinin ardından 'Xbox Play Anywhere' etiketi karşımıza çıktı. Bu etiket, oyuncuların Starfield'da platformlar arası kayıtlardan (save dosyaları) yararlanabilecekleri ve Xbox veya PC'de satın alınırsa diğer platformda oyunun bir kopyasına sahip olacakları anlamına geliyor.
 
Sadece dijital platformlarda geçerli
 
 
 
Oyunun diğer bir kopyasını elde etme durumu yalnızca dijital satın alımlar için geçerli olacak. Dolayısıyla Xbox konsolu için satın aldığınız Starfield'ın PC fiziksel kopyasını elde edemeyeceksiniz. Diğer taraftan çapraz kaydetme özelliğiyle beraber Xbox, PC veya Bulut tarafına bakılmaksınız oyuna kaldığınız yerden devam edebileceksiniz.
 
"Xbox Play Anywhere" etiketi şu anda sadece uygulama tarafında yer alıyor. Yani web sitesi üzerinde henüz bu etikete rastlayamıyoruz. Yeni yapılan bu güncellemenin web sitesine eklenmesi bekleniyor. 
 
 
 
Starfield oyunculara geniş ve devasa bir içeriği sunmaya hazırlanıyor. Derin rol yapma unsurlarının yer alacağı oyunda farklı farklı gezegenlere doğru adıma atabiliyor ve buraları keşfedebiliyoruz. Beklenen oyun Starfield, PC ve Xbox Series S|X için 6 Eylül'de çıkış yapmayı bekliyor. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Starfield Platformlar: PC Geliştirici: Bethesda Softwork Dağıtıcısı: Bethesda Tür: RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PGL Wallachia Sezon 1'de İlk Finalist Xtreme Gaming Oldu! 18 Mayıs MSI 2024'te Finalin Adı Belli Oldu! 18 Mayıs Yeni Call of Duty Oyunu İlk Günden Game Pass'te Olacak! 18 Mayıs Sevilen Strateji Oyunu Steam'de Ücretsiz Oldu: Kaçırmayın! 18 Mayıs Hellblade 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 18 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler