Starfield'ın Yeni Beta Güncellemesi Çok Sayıda Takılma Sorunu Yaşatıyor

10.11.2023 23:21 Mehmet Tandoğan

 
 
Birkaç gün önce Bethesda ekibi uzay temalı açık dünya aksiyon rol yapma oyunu Starfield için yeni bir beta güncellemesi yayınladı. Bu güncelleme, DLSS 3 Frame Generation desteğini oyuna ekledi. Ayrıca bazı CPU ve GPU optimizasyonlarını da oyuna dahil etti. Ancak bunların eklenmesiyle beraber oyunun takılma sorunlarına sahip olduğu ortaya çıktı.
 
Beta güncellemesi oyunculara zor anlar yaşatıyor 
 
 
 
Oyunun kapsamı nedeniyle büyük bir yapıya sahip olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz. Bu tarz büyük oyunları optimize etmek gerçekten de zorlu bir süreci beraberinde getiriyor ancak oyuncular verdiği paranın karşılığını almak istiyor. Bu durumda herhangi bir optimizasyon sorununu artık oyunlarda istemiyor.
 
Nitekim geldiğimiz noktada daha önce olmayan takılma sorunları bu beta güncellemesiyle beraber ortaya çıkıyor. Bunun yanı sıra oyunun HUD ekranında çeşitli hatalar ortaya çıkıyor ve düzgün çalışmadığı belirtiliyor. Aynı zamanda oyunda ghosting ve diğer takılma donma sorunlarının da olduğundan bahsediliyor.
 
Bu sorunları gösteren bir video da şu anda paylaşılmış durumda. Aşağıdan izleyebilirsiniz.
 
Söz konusu video
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Starfield Platformlar: PC Geliştirici: Bethesda Softwork Dağıtıcısı: Bethesda Tür: RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EA: Yeni Battlefield Oyunu Muazzam Bir Live Service Deneyimi Sunacak 1 Saat önce Microsoft Daha Küçük Oyunlara İhtiyacı Olduklarını Açıkladı 2 Saat önce Electronic Arts Mart 2025'ten Önce İki Duyurulmamış Oyun Yayınlayacak 6 Saat önce Sonic Mania Plus Artık Netflix Aracılığıyla Mobil Cihazlar İçin Mevcut 6 Saat önce Sonic Rumble Mobil Cihazlar İçin Duyuruldu: 32 Oyunculu Battle Royale 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler