Starfield'ın İlk 45 Dakikalık Kısmını Sızdıran Kişi Tutuklandı

27.08.2023 15:52 Mehmet Tandoğan

 
 
Bu haftanın başlarında açık dünya aksiyon rol yapma oyunu Starfield'ın yeni oynanış içerikleri sızdırıldı. Birçok kişi tarafından eleştirilen bu içerikler bekleyenler tarafından tepkiyle karşılandı. Geldiğimiz noktada oyunun ilk 45 dakikalık kısmının ortaya çıktığı bu içeriğin sahibi büyük bir yaptırımla karşılaştı.
 
Oyunun içeriğini sızdıran kişi tutuklandı 
 
 
 
Heyecanla beklenen oyunlar arasında yer alan Starfield'ın oynanış görüntülerini paylaşan kişi tutuklandı. Bu kişi sadece oynanış içeriğini paylaşmakla kalmadı aynı zamanda elinde çalıntı kopyaların da olduğu ortaya çıktı. Çalıntı kopyaları satmaya çalışmasıyla beraber de suçuna suç ekledi. Bu kişinin elinde bulundurduğu kopyaların değeri ise 2.500 ila 10.000 dolar arasında değişkenlik gösteriyor.
 
Yaptığı eylemlerin sonucunu alan bu kişi videolarında ve sosyal medya paylaşımlarında, Bethesda'nın merakla beklenen oyununun birden fazla kopyasının elinde olduğunu ve bulunduğu yerden satmak üzere işlemlere başladığını itiraf etti.
 
Yaptığı bu eylemler sonucunda sızıntı yapan kişi Todd Howard'dan özür diledi ancak bu yeterli olmadı. Sızıntı yapmasıyla beraber büyük bir üne kavuşan bu kişi tutuklandı ve şu anda yaptıklarına bir hayli pişman.
 
Öte yandan beklenen oyun Starfield resmi olarak 6 Eylül'de PC ve Xbox Series X|S platformlarına geliyor. Oyunun erken erişim sürümüne sahip olanlar önümüzdeki hafta yani 1 Eylül'de oynamaya başlayabiliyor. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Starfield Platformlar: PC Geliştirici: Bethesda Softwork Dağıtıcısı: Bethesda Tür: RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2 Eşleşmeleri Belli Oldu! 9 Saat önce Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 14 Mayıs MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 14 Mayıs Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 14 Mayıs Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 14 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler