State of Decay Yapımcısının Yeni Oyunu Moonrise'ın Sunucuları Kapatılıyor

02.09.2015 18:54 Tunahan Başol


     State of Decay ile oyun dünyasına ismini duyaran Undead Labs geçtiğimiz yılın ağustos ayında yeni oyunu Moonrise'ı duyurmuş ve mayıs ayında Steam'de erken erişim sürümüyle oyuncuların karşısına çıkmıştı. Geliştiricilerinin "multiplayer yaratık toplama RPG'si" olarak tanımlanan ve Pokemon'a benzer yapısıyla dikkat çeken oyun, daha tam olarak çıkmamışken sunucularının kapatılması kararı alındı.
 
     Oyunu Avustralya ve Kanada gibi kısıtlı bir bölgede iOS kullanıcılarına da sunan geliştiriciler, beta süresince bilgi topladıklarını ve yollarına bu bilgilerle devam edeceklerini söylüyorlar. "Oynaması ücretsiz, mobil oyun pazarı Undead Labs'ın yeni alanı" şeklindeki açıklamasıyla durumlarını oldukça net bir şekilde ortaya koyan geliştiriciler, oyuna hali hazırda sahip olan kullanıcılara çeşitli hediyeler, oyun içi paralar hediye ediyorlar.
 
     Oyunun sunucuları 31 Aralık'a kadar açık olacak ancak bu tarihten sonra oyuna erişemeyeceksiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Moonrise Platformlar: PC Geliştirici: Undead Labs Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: RPG Çıkış Tarihi: 27 Mayıs 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Pro Cycling Manager 2024 Profesyonel Bisiklet Sporunu Getiriyor 47 Dk önce PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 02 Mayıs Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 02 Mayıs Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 02 Mayıs Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 02 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler