State of Play Etkinliği Saat Kaçta? Nasıl İzlenir?

31.01.2024 23:30 Mehmet Tandoğan

 
 
Sony Interactive Entertainment tarafından dönem dönem gerçekleştirilen State of Play etkinliğinin bir yenisine daha geçiyoruz. Etkinliğe saatler kala elbette birçok kişi canlı yayının nasıl izlendiğini merak ediyor ve biz de burada sizlere gerekli linkleri ve açıklamaları yapmak istiyoruz.
 
State of Play etkinliğine saatler kaldı 
 
 
 
40 dakikalık bir süreyi kapsayacak olan State of Play etkinliğinde 15 farklı oyun tanıtımı yapılacak ve iki farklı oyununun da burada resmi olarak doğrulandığını açıklayabiliriz. Resmi olarak doğrulanan oyunlar arasında Stellar Blade ve Rise of the Ronin yer alıyor. Diğer oyunları da az çok tahmin edebilirsiniz.
 
Bunun dışında canlı yayın, 1 Şubat tarihinde Türkiye saatiyle beraber 01:00'de gerçekleştirilecek. Canlı yayını YouTube, Twitch ve TikTok platformları üzerinden tamamen ücretsiz bir şekilde izleyebileceksiniz.
 
Etkinlikte aynı zamanda Sony tarafından bildirildiği üzere 2024 yılı ve sonrasında çıkış yapacak olan PlayStation 5 ve PlayStation VR 2 oyunları da tanıtılacak.
 
Canlı yayın Youtube bağlantısı
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Sony Platformlar: PS4 Geliştirici: Sony Computer Entertainment Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: Oyun Firması Çıkış Tarihi: 7 Mayıs 2002
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da Büyük Final: MOUZ ile Vitality Arasında Gerçekleşecek! 12 Mayıs VCT 2024 EMEA 1. Aşama'da Büyük Final Bugün Gerçekleşecek! 12 Mayıs Skyrim İçin 180'den Fazla Görev Ekleyen DLC Boyutlu Mod Yayınlandı 12 Mayıs Battlefield 2042 İçin Yeni Güncelleme 14 Mayıs'ta Geliyor 12 Mayıs Ghost of Tsushima'nın PC Sürümü 100'den Fazla Ülkede Satıştan Kaldırıldı 12 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler