SteamWorld Quest: Hand of Gilgamech Switch için Duyuruldu

23.01.2019 19:46 Gazali Çetinkaya

 
Image & Form Games, sıra tabanlı rol yapma kart oyunu SteamWorld Quest: Hand of Gilgamech'i duyurdu. Oyun ilk olarak 2019'da Switch için çıkacak, diğer platformlar daha sonraki bir tarihte açıklanacak. Oyun İngilizce, Fransızca, İtalyanca, Almanca, İspanyolca, Rusça ve Japonca dil seçeneklerini destekleyecek.
 
Oyunun tanıtım yazısı:
 

SteamWorld Quest: Hand of Gilgamech beklediğiniz rol yapma kart oyunu. Sadece aklınızı ve bir avuç kart kullanarak güzelce elle çizilmiş bir dünyada ve şiddetli savaşlarda kahramanlarınıza liderlik edin. 100'ün üzerinde eşsiz delikli kart arasından seçim yaparak kendi destenizi oluşturun ve tüm tehditlere karşı mücadele verin.

Altınlarla dolu hazine sandıkları, ejderhalar, yaşayan dünyalar, sihir, parlayan zırhlı şövalyeler, deneyim puanları, sıra tabanlı savaşlar ve RPG unsurları sizi bekliyor. Oyunun mizahi geleneksel fantezi ve steampunk robot unsurlarını birleştirerek bol kahkahalı unutulmaz bir deneyim sunuyor.

 
Duyuru fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 06 Mayıs Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 06 Mayıs Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 06 Mayıs Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 06 Mayıs Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 06 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler