Steam Deck, Xbox Bulut Oyunlarını Edge Üzerinden Destekliyor

21.03.2022 12:23 Mehmet Tandoğan

 
 
Xbox Cloud Gaming Ürün ve Strateji Başkanı Catherine Gluckstein, Xbox ve Valve'in Xbox Bulut Oyun'u (Beta) Microsoft Edge Beta aracılığıyla Steam Deck'te kullanılabilir hale getirmek için birlikte çalıştıklarını duyurdu. Bu kapsamda oyuncular artık Xbox bulut oyunlarına Edge üzerinden erişebilecek. Microsoft, Steam Deck için Microsoft Edge'in tam destek içeren bir beta sürümünü yayınladı. 
 
 
 
Steam Deck'te yerel olarak oynanabilen bir dizi Xbox Game oyunları da yer alıyor.. Oyunlar arasında, Psychonauts 2, Hellblade: Senua's Sacrifice, Battletoads, Max: The Curse of Brotherhood, Sea of Thieves, Forza Horizon 5, Forza Horizon 4, Quantum Break ve State of Decay: Year-One Survival Edition yer alıyor. 
 
Öte yandan Valve başkanı Gabe Newell geçtiğimiz günlerde Game Pass'i Steam'e eklemek için Microsoft ile çalışmaya istekli olduğunu söyledi. 
 
Valve, taşınabilir PC oyun cihazı Steam Deck'i Şubat ayının sonunda piyasaya sürdü.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Steam Deck Platformlar: PC Geliştirici: Valve Dağıtıcısı: Valve Tür: Servis Çıkış Tarihi: 15 Temmuz 2021
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler