Steam İndirimlerinin Oyunculara Etkisi

17.07.2012 18:45 Ersin Kılıç


     Steam'in meşhur yaz indirimleri geçtiğimiz günlerde başladı. Oyun severler arasında tam bir alışveriş çılgınlığı da başladı diyebiliriz. Bu indirimler karşısında hiç ilginizi çekmeyen oyunları, paketleri dahi alma isteği eminim sizlerin içerisinde de ortaya çıkıyordur.
 
     İşte Steam'in bu indirimleri için oyun severler de farklı çalışmalar ile karşımıza çıkıyor. Bu sefer ki çizim ise John Klecner adlı bir çizerden gelmiş. Daha önce hemen hemen tüm paketleri aldığını belirten oyuncunun bu yeni indirimler karşısında başına ne geldiğine hep beraber bakıyoruz.
 
     "Yeni bir Steam indirimi" diyerek konuya giren oyun sever, daha önce tüm indirim kataloglarını zaten satın aldığını belirtmiş ve eklemiş "Daha ne kadar para harcamam gerekebilir ki?" Sonucu ise son karede görüyoruz.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PC Platformlar: PC Geliştirici: Açıklanmadı Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Helldivers 2 Kullanıcı Yorumları Olumluya Dönüyor 07 Mayıs Ghost of Tsushima PSN Zorunluğuna Sahip Olmayacak 07 Mayıs Switch 2'nin Mart 2025'ten Önce Duyurulacağı Açıklandı 07 Mayıs Switch Konsol Satışları Yükselmeye Devam Ediyor: 141.32 Milyon 07 Mayıs Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasına Mücadele Edecek Takımlar Belli Oldu! 07 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler