Steambox Linux Tabanlı, ama Windows Yüklenebiliyor

Steambox bakalım ne kadar ilgi görecek?
09.01.2013 10:31 Alkan Adakaner


      Valve'ın Steambox'ının ne tür özelliklere sahip olacağı büyük merak konusuydu. Bunlar arasında en önemlisi ise cihazın Linux mu, yoksa Windows tabanlı olarak mu piyasaya çıkacağıydı. Bu sorunun yanıtını Gabe Newell, CES 2013'te The Verge'e yaptığı röportajda verdi.
 
      Newell'ın açıklamalarına göre Steambox, Linux ile piyasaya sürülecek. Tabi istersek bu cihaza Windows yükleme şansımız da olacakmış. Böylece Linux, Windows tartışması da bitmiş oldu. Valve oyunculara neyi istediklerini dikte etmeyecekmiş.
 
      Gabe Newell ayrıca sistemin kontrolcüsü hakkında da açıklamalarda bulundu. Steambox'ın kontrolcüsü daha "yüksek hassasiyet ve daha az gecikme oranı" fikri üzerinde şekilleniyormuş. Bakalım nasıl bir kontrolcü ile karşılaşacağız.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PC Platformlar: PC Geliştirici: Açıklanmadı Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VCT 2024: EMEA 1. Aşama Playoff 1. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 27 Dk önce MultiVersus'a Joker Karakteri Geliyor 30 Dk önce KRAFTON 2024'ün İlk Çeyreğinde 15.7 Milyar TL Rekor Satışa Ulaştı! 54 Dk önce Resmi Bisiklet Spor Deneyimi Tour de France 2024 Yakında Bizlerle 1 Saat önce Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 08 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler