Steam'de Bu Hafta Sonu Ubisoft İndirimleri Var

18.05.2012 18:31 Tunahan Başol


     Ubisoft, PC oyuncuları tarafından pek sevilmeyen bir firma olsa da, bu hafta sonu ünlü serilerde yaptığı indirimlerle karşımıza çıkıyor. Bu indirimlerin bugünkü halkası ise Ghost Recon serisi.
 
     Ghost Recon, Ghost Recon Advanced Warfighter ve Ghost Recon Advanced Warfighter 2 şu an %75 indirim ile, her biri 2.49$ karşılığında satılırken, Ghost Recon Desert Siege ve Ghost Recon Island Thunder da yine %75 indirim ile her biri 1.24$ karşılığında alınabiliyor. 14 Haziran'da satışa sunulacak olan Ghost Recon: Future Soldier Deluxe Edition ise şu anda 54.99$ yerine 49.99$.
  
     Eğer bütün seriyi tek seferde satın almak isterseniz Tom Clansy's Ghost Recon Complete Pack, sizin için en iyisi olacaktır. Şu an satışta olan bütün Ubisoft oyunlarında %33 indirim olduğunu da belirtelim. İndirimlerin Steam sayfasına buradan ulaşabilirsiniz. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Ghost Recon : Future Soldier Platformlar: XBOX 360 PS3 PC Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Tactical Çıkış Tarihi: 29 Haziran 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 08 Mayıs Microsoft, 4 Ayrı Bethesda Stüdyosunu Kapatıyor 08 Mayıs The Witcher 3 Resmi Mod Aracı Bu Ay Geliyor 08 Mayıs Redfall İçin Destek Sona Eriyor: Artık Güncelleme Almayacak 08 Mayıs Sıra Tabanlı Taktik Oyunu Don’t Kill Them All Duyuruldu 08 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler