Steam'deki Kredi Kart Bilgileri Çalınmış Olabilir!

Dijital satışların patlamasına sebep olan Steam efsanesine nazar değdi!
11.11.2011 01:09 Samet Konuksal


     Hatırlayacağınız üzere geçtiğimiz günlerde Steam'in forumlarının hacklendiğini, bu hackin Steam'in geneline sıçrayabileceğinden sizlere bahsetmiştik. Görünene göre korkulan durum gerçek oldu. Steam'deki kredi kartı bilgileri çalınmış olabilir!
 
     Valve'in patronu Gabe Newell, Steam kullanıcılarına ve sitelere bir mail aracılığıyla ulaştı ve mektup gönderdi. Mektupta, Steam'deki bazı bilgilerin risk altında olduğu, kredi kartı bilgilerinin, üyelik ve şifrelerin çalınma ihtimalinin olduğundan bahsedildi.
 
     Gabe Newell, Steam üyelerine kredi kartlarındaki alışverişleri dört gözle gözetlemelerini belirtti ve derhal Steam üyeliklerinin şifrelerini değiştirmelerini istedi. Mektubun sonunda özür dileyen Gabe Newell, bu bilgilerin kanıt bulunamadığından ötürü tam netlik kazanmadığını, Steam geliştirici ekibinin hâla araştırma peşinde koşturduğunu ekledi.
 
     Steam forumları 6 Kasım'dan beri kapalı. Gabe Newell her ne kadar da "Kesin değil" dese de 5 günden beri kapalı kalmasının ardında yatan bazı sebepler var diye düşünüyorum. Herneyse sizleri daha fazla oyalamayalım. Direk olarak Steam'e girip şifrelerinizi değiştirmelisiniz!
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PC Platformlar: PC Geliştirici: Açıklanmadı Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da İlk Finalist Team Vitality Oldu! 11 Mayıs FUT Esports, VCT 2024 Masters Şanghay'da! 11 Mayıs Sea of Thieves Geçen Ay Avrupa'da En Çok Satan PS5 Oyunu Oldu 11 Mayıs Microsoft Temmuz'da Mobil Oyun Mağazasını Aktif Hale Getirecek 11 Mayıs Nvidia, Tekken 8'in Bazı Ekran Kartlarında Rastgele Çöktüğünü Kabul Etti 11 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler