Steam'den Hitman Serisine %80 İndirim!

21.01.2014 20:09 Samet Konuksal


    PC oyuncularının beğenisini kazanan oyun servisi Steam, indirim kampanyalarını sunmaya devam ediyor. Steam'de hafta ortası çılgınlığı olarak yeni oyunlar indirime girdi. 
 
    Bu haftanın indirimlerinde oyun dünyasının beğenilen serisi Hitman'i görüyoruz. İndirimlerle birlikte Hitman serisinin oyunlarını %80 daha ucuza satın alma fırsatı doğuyor. İçerisinde dört oyunun bulunduğu paketi 8.99 dolara alabilirken, son çıkan Hitman: Absolution'u da 4.99 dolara satın alabilirsiniz.
 
    Hafta ortası indirimlerinin diğer konuğu, bağımsız yapımcı oyunu Dawn of Fantasy: Kingdom Wars oluyor. Bu oyunun fiyatı da 4.99 dolara düşmüş görünüyor. Cuma akşamına kadar sürecek olan indirimilerden buraya tıklayarak yararlanabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Hitman: Absolution Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Io Interactive Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Action Çıkış Tarihi: 20 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
2si1: iPhone'a Assassins Creed Mirage Gibi Büyük Çaplı Oyunlar Geliyor 04 Mayıs Helldivers 2 Steam'de Bir Günde 100 Binden Fazla Olumsuz Yorum Aldı! 04 Mayıs Söylenti: Yeni Tomb Raider Açık Dünya Olacak ve Hindistan'da Geçecek 04 Mayıs İddia: Resident Evil 9, Ocak 2025'te Geliyor 04 Mayıs 2024 Yılının İlk Çeyreğinde En Çok Kazandıran Oyunlar Açıklandı 04 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler