Steam'den Mount&Blade Serisine %75 İndirim

21.08.2012 20:57 Tunahan Başol


     Bir Türk oyun geliştirme stüdyosu olan TaleWorlds tarafından geliştirildikleri için Türk oyuncuların gönlünde farklı bir yere sahip olan Mount&Blade serisi, bu hafta ortası Steam'de & 75 indirimde.
 
     Serinin ilk 3 oyunu olan Mount&Blade, Mount&Blade: Warband ve Mount&Blade: With Fire and Sword'u içeren bu paket, aynı zamanda Napoleonic Wars indirilebilir içeriğini de kapsıyor. Eğer paketi bu şekilde satın alırsanız 8.74$ ödeyeceksiniz.
 
     Ayrıca Paradox Interactive'in yeni oyunu olma niteliği taşıyan ve Mount&Blade ile benzer yapıda olan War of the Roses'ı ön sipariş etmeyi düşünüyorsanız, bu ön siparişin Mount&Blade sahiplerine %20 indirimli olduğunu hatırlatalım.
 
     Bir diğer indirim ise, bitComposer/Viva Media Bunle ismindeki pakete yapılmış. Bu paket Air Conflicts: Secret Wars, Cargo! The Quest for Gravity, Grand Ages: Rome, S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat ve Shadow Harvest: Phantom Ops oyunları kapsıyor ve fiyatı ise 9.99$.
 
     İndirim sayfalarına buradan ve buradan ulaşabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mount&Blade: With Fire and Sword Platformlar: PC Geliştirici: TaleWorlds Dağıtıcısı: Paradox Interactive Tür: RPG Çıkış Tarihi: 10 Mayıs 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 1 Saat önce Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 1 Saat önce Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 2 Saat önce Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 3 Saat önce Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler