With Fire and Sword'e Yama Geldi

Mount and Blade, grafiklerini geliştirmediği sürece asla mükemmel olarak nitelendirelemeyecek.
09.05.2011 21:13 Feyyaz Ustaer

 
    3 Mayıs tarihinde piyasaya sürülen RPG oyunu Mount and Blade: With Fire and Sword için ufak çaplı bir yama paketi yayınlandı.
 
    Bu paket ile birlikte oyundaki bir kaç ufak çaplı hata çözüme kavuşturuluyor. Bunların başlıcaları ise şunlar: yanlış yerde patlayan bombalar hatasının düzeltilmesi, karakter upgrade sistemindeki düzensizliklerin giderilmesi, multiplayer modundaki takım sınırlaması hatasının düzeltilmesi, ATI grafik kartları için iyileştirmeler, tüm diller için metin düzenlemeleri ve bazı video görsellerinin düzenlenmesi.
 
    Dediğimiz gibi bu yama, ufak çaplı bir yama paketi ve o yüzden boyutu sadece 10 MB. Buraya tıklayarak yamayı yükleyebileceğiniz sayfaya ulaşabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mount&Blade: With Fire and Sword Platformlar: PC Geliştirici: TaleWorlds Dağıtıcısı: Paradox Interactive Tür: RPG Çıkış Tarihi: 10 Mayıs 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da İlk Finalist Team Vitality Oldu! 11 Mayıs FUT Esports, VCT 2024 Masters Şanghay'da! 11 Mayıs Sea of Thieves Geçen Ay Avrupa'da En Çok Satan PS5 Oyunu Oldu 11 Mayıs Microsoft Temmuz'da Mobil Oyun Mağazasını Aktif Hale Getirecek 11 Mayıs Nvidia, Tekken 8'in Bazı Ekran Kartlarında Rastgele Çöktüğünü Kabul Etti 11 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler