Steam'in Bugünkü Ubisoft İndirimi, AC Serisi!

19.05.2012 21:49 Tunahan Başol


      Ubisoft'un bu hafta sonu Steam'de yer alacağını sizlere geçtiğimiz günlerde duyurmuştuk. Bugün ise oyuncuların çok iyi bildikleri bir seri olan, Assasin's Creed'in tüm oyunlarında %50 ile %75 arasında değişen indirimler uygulanmış durumda. 
 
     Assasin's Creed, Assasin's Creed II ve Assasin's Creed: Brotherhood'u, bu indirimler sayesinde %75 indirim ile satılıyorken, Assasin's Creed: Revelations ve indirilebilir içeriklerine de %50'lik bir indirim uygulanmış. Ayrıca satın alacağınız Assasin's Creed II oyununun Deluxe ve Assasin's Creed oyununun ise Director's Cut Edition olduğunu belirtelim.
 
     Oyunçeviri ekibinin Assasin's Creed serisi için hazırladığı Türkçe yamaları göz önüne alırsak bu paket kaçırılmaz bir fırsat olmuş. (Teşekkürler @vergosa) İndirimin Steam sayfasına buradan ulaşabilirsiniz. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Assassin's Creed: Revelations Platformlar: PC PS3 XBOX 360 Geliştirici: Ubisoft Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 29 Kasım 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Microsoft Daha Küçük Oyunlara İhtiyacı Olduklarını Açıkladı 1 Saat önce Electronic Arts Mart 2025'ten Önce İki Duyurulmamış Oyun Yayınlayacak 5 Saat önce Sonic Mania Plus Artık Netflix Aracılığıyla Mobil Cihazlar İçin Mevcut 5 Saat önce Sonic Rumble Mobil Cihazlar İçin Duyuruldu: 32 Oyunculu Battle Royale 6 Saat önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama Playoff 1. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler