Steam'in Veri Tabanında Half Life 3 ve Journey Gibi Oyunlar Ortaya Çıktı (Güncelleme)

06.12.2015 16:46 Samet Konuksal


Güncelleme: SteamDB kanadından gelen blog mesajında site tarafından yapılan bir hatanın olmadığı, bütün verilerin direkt olarak Valve'ın veri tabanından çekildiği belirtildi. Ancak yine de sitede yayınlanan mesajda üçüncü parti yapımcıların kendi paket isimlerini oluşturabildikleri, dolayısıyla işin ucundan Valve harici bir firmanın 'şakasının' çıkabileceği konusunda uyarı yapıldı.
 
    Steam'in veri tabanında destek kısmı için güncelleme yapan Valve'ın bu güncellemesiyle beraber birçok oyunun sızıntısı yaşandı. Bunların arasında oyuncuların rüyalarını süsleyen Half Life 3'ten tutun da, PlayStation konsollarına çıkışını yapan Journey bile bulunuyor.
 
    Sızdırılan oyunların listesine baktığımızda tabii ki Half Life 3 en başta sırayı çekiyor. Daha önceden sadece 1 Nisan'da böyle bir şakayla karşılaşsak da, ilk kez Half Life 3 ismi Steam veri tabanında açık bir şekilde karşımıza çıkarıldı. Oyunun SteamDB sayfasına buradan, resmi Steam sayfasındaki destek sayfasına da buradan ulaşabilirsiniz.
 
    Öte yandan konsollarda karşımıza çıkan birçok oyunun Steam veri tabanında da listelendiğini görüyoruz. Bunlardan en aşina olduklarımız olarak Journey'i, Everybody's Gone to the Rapture'u ve Final Fantasy X/X-2 HD'yi gösterebiliriz. Ayrıca yine Asyalı oyun yapımcılarının bazı projeleri de yine Steam veri tabanı güncellemesiyle beraber platformun kayıtlarına eklenmiş durumda.
 
    En son 2013 senesinde de aynı şekilde büyük bir güncelleme yapılmış oyunların çoğu gün yüzü görmüştü. Bütün listelenen oyunlara resmi Steam sayfasından da ulaşabiliyor olmamız oldukça ilgi çekici bir durum. Bakalım, bu kez hangi yapımları resmi olarak duyurulmuş bir şekilde görebileceğiz?
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Half Life 3 Platformlar: PC Geliştirici: Valve Dağıtıcısı: Valve Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 30 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te Son 4 Takım Kaldı! 2 Saat önce Assassin’s Creed Shadows'tan İlk Fragman Geldi: Çıkış Tarihi Açıklandı 15 Mayıs Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 15 Mayıs Tomb Raider Dizisine Yeşil Işık Yakıldı: Amazon İş Birliğiyle Geliyor 15 Mayıs Crimson Desert'ün 2025 Yılında Çıkacağı Söyleniyor 15 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler