Steam'in İstek Listelerinde En Çok Bulunan Oyunlar, Dying Light 2 Üçüncü Sıraya Yükseldi

02.01.2020 15:21 Özgür Eroğlu

 
 
Oyun açısından gerçekten dolu dolu gözüken bir yıla girdik. Yılın sadece ilk yarısında çıkacak oyunlar bile bizi inanılmaz heyecanlandırırken, ikinci yarısında çıkacak olan konsollar işleri iyice heyecanlı hale getiriyor. 
 
Steam'de de bildiğiniz gibi oyuncular, istek listelerine istedikleri oyunları ekliyor. Bu oyunlar elbette Steam'de henüz erişime açılmamış oyunlar. Uzun bir süredir Cyberpunk 2077 birinci sırada duruyor ve çıkışına kadar da duracak gibi gözüküyor. Listeye genel olarak baktığımızda çok fazla bir değişme yok. 
 
Değişen isim ise Dying Light 2. Daha öncesinde 6. sırada olan oyun bu hafta 3. sıraya yükseldi. Oyunun çıkışı yaklaştıkça, oyun yeni hayranlar elde ediyor gibi duruyor. Listedeki ilk 10 oyunu aşağıda bulabilirsiniz.
 
1. Cyberpunk 2077
2. The Outer Worlds
3. Dying Light 2
4. Doom Eternal
5. Death Stranding
6. Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2
7. Baldur's Gate III
8. Mount & Blade II: Bannerlord
9. Biomutant
10. Hollow Knight: Silksong 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Steam Platformlar: PC Geliştirici: Steam Dağıtıcısı: Steam Tür: Platform Çıkış Tarihi: 12 Eylül 2003
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
inZOI’nin Yol Haritası Videosu, Yepyeni Özellikleri Gözler Önüne Seriyor! 1 Saat önce Todd Howard Açıkladı: Starfield'a Konsol Mod Desteği Geliyor 3 Saat önce Control Evreninde Geçen Condor'dan Heyecan Verici Yeni Detaylar 3 Saat önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama Son Hafta Karşılaşmaları Başlıyor! 5 Saat önce Starfield Genişletmesi Shattered Space İçin Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler