Steep, Aralık Ayında Geliyor + Gamescom 2016 Videosu

17.08.2016 16:24 Gazali Çetinkaya

 
   Ubisoft tarafından geçtiğimiz E3 konferansı sırasında duyurulan Steep adlı oyunun çıkış tarihi açıklandı ve ayrıca Gamescom 2016'ya özel videosu da paylaşıldı. Yapılan açıklama ile Steep, 2 Aralık tarihinde PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkış yapacak.
 
   Steep standart ve gold edition olmak üzere iki şekilde ulaşılabilir olacak. Gold edition'ın içinde season pass bulunacakken ön sipariş veren kullanıcılara ise ekstradan “The Moonlight Pack” verilecek. Bu paketin içeriğinde ise yeni kıyafet, mücadeleler ve ekipmanlar bulunacak. 
 
   Alpler ve Alaska'da geçecek oyunumuzda kayak, wingsuit, snowboard ve yamaç paraşütü gibi çeşitli spor dalları ile vakit geçirebileceğiz. Odak noktası multiplayer olan oyunu istersek kendi başımıza da oynayabileceğiz.
 
   Ubisoft Montpellier ve Ubisoft Kiev tarafından geliştirilen Steep için paylaşılan Gamescom 2016 videosuna aşağıdan ulaşabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Steep Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Ubisoft Montpellier Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Spor Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
İddia: Resident Evil 9, Ocak 2025'te Geliyor 4 Saat önce 2024 Yılının İlk Çeyreğinde En Çok Kazandıran Oyunlar Açıklandı 6 Saat önce Epic Games Haftaya Hangi Oyunları Ücretsiz Verecek? 6 Saat önce Helldivers 2 Artık Steam'de PSN Hesabı İsteyecek 8 Saat önce GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler