Steep: Road to the Olympics İçin Tanıtım Videosu Yayınlandı

13.10.2017 15:04 Tunahan Safdır

 
     Önümüzdeki Şubat ayında Güney Kore'de gerçekleşecek kış olimpiyatları öncesinde Steep için Road to the Olympics tanıtım videosu paylaşıldı.
 
     Ekstrem sporlar yapmanıza olanak tanıyan yapısıyla görücüye çıkan Steep yeni genişleme paketiyle birlikte kış olimpiyatlarındaki branşlara ev sahipliği yapacak. Oyuna yeni bir hikaye modu, freestyle turnuvaları, önemli olimpiyat sporcularından branşlar hakkında bilgi ve ipuçları, farklı branşlar için online liderlik tabloları gibi özellikler getirecek. Ayrıca bu güncellemeyle birlikte oyuna yeni bir dağ ekleniyor! Yeni atraksiyonlar deneyebileceğiniz, keşfe çıkıp farklı noktalarında farklı branşlarda dereceler yapabileceğiniz bu dağ Japonya'da yer alıyor. Benzer rampalarda veya yamaçlarda gezinmekten sıkıldıysanız bu yeni yerleşkeyi keşfetmek oldukça keyifli olacaktır.
 
     Steep Road to the Olympics, 5 Aralık'ta çıkışını yapacak ve eğer Steep Winter Games Edition ya da Gold Edition sahibiyseniz ücretsiz olarak erişebileceksiniz. Road to the Olympics tanıtım videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Steep Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Ubisoft Montpellier Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Spor Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler