Story of Seasons: Friends of Mineral Town 15 Ekim'de PS4 ve Xbox One'a Geliyor

03.09.2021 09:28 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Marvelous Europe ve XSEED Games, Story of Seasons: Friends of Mineral Town'ın 15 Ekim'de Avrupa ve Avustralya'da, ardından 26 Ekim'de Kuzey Amerika'da PlayStation 4 ve Xbox One için hem fiziksel hem de dijital olarak çıkış yapacağını duyurdu.
 
Daha önce de duyurulduğu üzere Japonya'da Xbox One versiyonu dijital olarak 27 Ekim'de, PlayStation 4 versiyonu ise 25 Kasım'da hem fiziksel hem de dijital olarak piyasaya çıkacak.
 
Story of Seasons: Friends of Mineral Town ile birlikte serinin hayranları Mineral Town'a tekrar ziyaret edecek. Bu huzurlu ortamda oyuncular mahsuller yetiştirecek, hayvanlara bakacak ve köylülerle ilişkiler kuracaklar. 
 
Fragman videosu
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Story of Seasons: Friends of Mineral Town Platformlar: Geliştirici: Marvelous Dağıtıcısı: Marvelous Tür: Simülasyon Çıkış Tarihi: 10 Temmuz 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 1 Saat önce The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 1 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 2 Saat önce Witch on the Holy Night Satışları 200 Bine Ulaştı 2 Saat önce Fallout 4'ün DLC Boyutlu Miami Modundan Yeni Fragman Yayınlandı 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler