Story of Seasons: Friends of Mineral Town, Xbox One ve PS4'e Geliyor

31.08.2021 10:13 Mehmet Tandoğan

 
 
Marvelous, Story of Seasons: Friends of Mineral Town'ın 27 Ekim'de Japonya'da Xbox One konsollarına, ardından 25 Kasım'da PlayStation 4' konsollarında yayınlanacağını duyurdu. PlayStation 4 sürümü hem fiziksel hem de dijital olarak satışa sunulacak, Xbox One sürümü ise yalnızca dijital bir sürüm olacak. 
 
Yayıncı XSEED Games ve Marvelous Europe ise Story of Seasons: Friends of Mineral Town'ı bu sonbaharda batıda PlayStation 4 ve Xbox One için  piyasaya sürmeyi planlıyor. Ancak henüz bir çıkış tarihi açıklamadı.
 
Story of Seasons: Friends of Mineral Town ilk olarak Ekim 2019'da Japonya'da Switch için piyasaya sürüldü. Ardından batıda Temmuz 2020'de Switch ve Steam üzerinden PC için piyasaya çıktı.
 
Steam sayfası
 
https://store.steampowered.com/app/978780/STORY_OF_SEASONS_Friends_of_Mineral_Town/ 
 
Fragman videosu
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Story of Seasons: Friends of Mineral Town Platformlar: Geliştirici: Marvelous Dağıtıcısı: Marvelous Tür: Simülasyon Çıkış Tarihi: 10 Temmuz 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 27 Nisan 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler