Stranger Things 4. Sezon Çekimleri Bu Ay Başlayacak

21.09.2020 12:23 Özgür Eroğlu

 
 
Netflix'in ve dünyanın son zamanlardaki en popüler dizilerinden biri olan Stranger Things'in dördüncü sezon için çalışmalara yakında başlanacak.

Daha önce diziden iki farklı oyuncu çekimlerin ne zaman başlayacaklarını bilmediklerini, ancak bu sürecin senaristlerin işine yarayan bir süreç olduğunu dile getirmişlerdi. Sonrasında ise maya Hawke çekimlerin Eylül ayında başlayabileceğini söylemişti. Son raporlara bakılırsa dizinin çekimleri tam olarak 28 Eylül'de başlayacak gibi duruyor. Net tarih de değişiklik olabilir elbette, ancak en azından çekimlerin birkaç hafta içerisinde başlayacağını biliyoruz.

Geçtiğimiz ay dizinin dördüncü sezonunun final sezonu olmayacağını öğrenmiştik. Dördüncü sezonun 2021 yılı içerisinde yayınlanması bekleniyor. Tüm sezonları şu anda Netflix'te bulabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dizi Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 4 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 4 Saat önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 4 Saat önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 5 Saat önce Tekken 8'in Yeni DLC Karakteri Belli Oldu 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler