Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin Steam'e geliyor

16.03.2023 20:09 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Square Enix ve geliştirici Team NINJA tarafından daha önce Epic Games Store üzerinden PC için piyasaya sürdüğü Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin artık Steam'e geliyor. Oyunun Steam sürüm 6 Nisan'da oyunculara sunulacak.
 
Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin ilk olarak 18 Mart 2022'de PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve Epic Games Store üzerinden PC için piyasaya sürüldü. 
 
Steam haberi Twitter üzerinden gönderiyle duyuruldu
 
 
 
Oyunun Steam'e geleceği haberi Twitter üzerinden bir gönderi aracılığıyla duyuruldu. Yayınlanan gönderide şu ifadeler yer aldı: "Stranger of Paradise Final Fantasy Origin, 6 Nisan'da Steam'e geliyor. Oyun ayrıca kalıcı olarak indirimli bir fiyatla sunuluyor. "
 
Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin, aksiyon rol yapma oyunu olarak karşımzıa çıkıyor. Oyun içerisinde ışığın karanlık tarafından fethedildiği bir krallık olan Cornelia'da yer alıyoruz ve amacımız ise ışığı tekrardan bu krallığa getirmek. 
 
Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin yeni fragman 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
STRANGER OF PARADISE FINAL FANTASY ORIGIN Platformlar: PC Geliştirici: Square Enix Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Action Çıkış Tarihi: 18 Mart 2022
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 27 Nisan 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler