Strateji Kart Oyunu Floppy Knights 24 Mayıs'ta Çıkış Yapacak

26.04.2022 21:18 Mehmet Tandoğan

 
 
Geliştirici Rose City Games, sıra tabanlı strateji kart oyunu Floppy Knights'ın 24 Mayıs'ta Xbox One ve Steam üzerinden PC ve Mac için çıkış yapacağını duyurdu. Ayrıca Xbox Game Pass'de de mevcut olacak.
 
Floppy Knights, taktiksel özellikleri yönünden Advance Wars ve Fire Emblem'a, kart oyunu bakımından Slay the Spire'a benziyor.

Şövalyelerin savaşına bir mikroişlemci getirdiğinizde ne elde edersiniz? Deste oluşturma, sallanan kılıç ve taktiksel bir macera! Floppy Knights ile tanışın. Phoebe ve Carlton'ın para kazanmasına hatta belki de dünyayı kurtarmasına yardım edin.
 
Steam sayfası
 
https://store.steampowered.com/app/1057800/Floppy_Knights/
 
Fragman videosu
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Floppy Knights Platformlar: PC Geliştirici: Rose City Games Dağıtıcısı: Those Awesome Guys Tür: Tactical Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Söylenti: Yeni Tomb Raider Açık Dünya Olacak ve Hindistan'da Geçecek 1 Saat önce İddia: Resident Evil 9, Ocak 2025'te Geliyor 6 Saat önce 2024 Yılının İlk Çeyreğinde En Çok Kazandıran Oyunlar Açıklandı 8 Saat önce Epic Games Haftaya Hangi Oyunları Ücretsiz Verecek? 8 Saat önce Helldivers 2 Artık Steam'de PSN Hesabı İsteyecek 10 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler