Taktiksel Kart Oyunu Floppy Knights, PC İçin Duyuruldu

12.02.2020 01:51 Özgür Eroğlu

 
Yayıncılığını Those Awesome Guys'ın yaptığı, geliştiriciliğini ise Rose City Games'in yaptığı taktiksel kart oyunu Floppy Knights, PC için duyuruldu. Oyun 2020 içerisinde yayınlanacak.
 
Oyun için paylaşılan resmi duyuru videosunu aşağıda bulabilirsiniz. Buraya tıklayarak da Steam sayfasına ulaşabilirsiniz.
 
Floppy Knights, taktiksel özellikleri yönünden Advance Wars ve Fire Emblem'a, kart oyunu bakımından Slay the Spire'a benziyor. 
 
Şövalyelerin savaşına bir mikroişlemci getirdiğinizde ne elde edersiniz? Deste oluşturma, sallanan kılıç ve taktiksel bir macera! Floppy Knights ile tanışın. Phoebe ve Carlton'ın para kazanmasına hatta belki de dünyayı kurtarmasına yardım edin.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Floppy Knights Platformlar: PC Geliştirici: Rose City Games Dağıtıcısı: Those Awesome Guys Tür: Tactical Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 1 Saat önce Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 1 Saat önce Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 2 Saat önce Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 8 Saat önce The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler