Strateji Oyunu Nobunaga’s Ambition: Hadou Mobil Cihazlar için Duyuruldu

07.06.2022 10:32 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Koei Tecmo ve geliştirici Kou Shibusawa, iOS ve Android cihazlar için Ambition serisine dayanan devasa çok oyunculu çevrimiçi strateji oyunu Nobunaga's Ambition: Hadou'yu duyurdu. Kapalı beta testi kayıtları şu anda Japonya'da mevcut.
 
Nobunaga’s Ambition serisi, akıllı telefonlarda çok oyunculu bir çevrimiçi strateji oyunu olarak karşımıza çıkacak. Bu oyunda oyuncular, Daimyo'ya hizmet eden bir feodal lord olarak oynayacak. Bazen diğer güçlere karşı savaşacak bazen de kendinizi geliştirmek için müttefiklerle yarışa gireceksiniz. Dört mevsimin renklendirdiği bu ülkede çeşitli bölgesel yarışlar, kuşatma savaşları ve daha fazlası yapılacak. Bu sayede gücünüzü arttıracak ve yeni müttefikler edinebileceksiniz.
 
Fragman videosu
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 2 Saat önce Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 3 Saat önce Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 4 Saat önce Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 5 Saat önce Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler