Strateji Oyunu Vambrace: Dungeon Monarch PC için Duyuruldu

26.03.2024 13:21 Umut Tandoğan

 
 
Yayıncı Headup Games ve geliştirici Dvora Studio, zindan savunma oyunu Vambrace: Dungeon Monarch'ı PC (Steam) için duyurdu. Oyun, 2024 yılının 4. çeyreğinde piyasaya sürülecek.
 
Vambrace: Dungeon Monarch, kartlarda ortaya çıkan çok çeşitli askeri birimler ve kombinasyonlar, stratejiler ve sihir ile deste oluşturucu ve zindan savunmasının benzersiz bir birleşimidir. Giderek güçlenen düşmanlara karşı zindanınızı savunarak daha tehlikeli hale getirin.
 
Siz bu zindanın Hükümdarısınız, tanrının naibisiniz ve onun zırhı, ışık kılıcı ve onun bıraktığı Vambrace'in tuhaf gücüyle bu zindanın yönetimi size emanet edildi. Parlak liderliğiniz ve akıllı stratejinizle birliklerinizi toplayın ve hakkınızda şüpheleri olan tanrıların danışmanlarının saygısını kazanın.
 
Dünyanın dört bir yanından gelen Archon avcıları, efendinin güç kaybından yararlanarak altın tahtını aramak için tanrının inini istila eder. Ancak bu zindanın yeni bir lideri var: Tanrının naibi Hükümdar. Peki bu yeni kişi onun konumuna ve gücüne layık mı?
 
Duyuru Videosu 
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Shadow of the Ninja Reborn, 29 Ağustos'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 10 Saat önce Açık Dünya Aksiyon RPG GALIX: New Horizons PS5 ve PC için Duyuruldu 26 Nisan Korku Aksiyon Oyunu Alien: Rogue Incursion PS VR2, SteamVR ve Quest 3 için Duyuruldu 26 Nisan Outriders Geliştiricisi "Project Dagger" Kod Adlı Oyunu İptal Etti 26 Nisan EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 26 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler