Street Fighter 4'e Yeni Karakter Geliyor

Sitedeki animasyondan resim alıp üzerinde değişiklikler yapan oyunun fanları, bu yeni karakterdin Dudley veya T-Hawk olabileceğini düşünüyorlar.
28.09.2009 13:33 Ersin Kılıç

Capcom'un büyük bir duyuru ile açıkladığı ve içerdiği özellikler ile serinin fanlarını fazlasıyla memnun eden Street Fighter 4 için yeni bir karakter geliyor.

 
Geçtiğimiz günlerde Street Fighter IV'e ek paket çıkabileceği haberleri dolaşmış fakat resmi bir açıklama gelmemişti. Bu konu ile ilgili olmasa da oyun ile ilgili bir açıklama Capcom Amerika'dan gelmiş ve oyuna yeni karakterlerin katılabileceği belirtilmişti.
 
Bu açıklamadan kısa bir süre sonra, bugün ise Capcom Japonya, oyun ile ilgili yeni bir teaser site açtı. Açılan bu sitede kısa bir animasyon gösteriliyor ve sayfanın alt tarafında da 29 Eylül tarihi gözüküyor.
Ayrıca saat olarakta 17 : 00 ibaresi yer alan site muhtemelen oyun için açıklanacak olan yeni bir karakter için açılmış.
 
Bakalım oldukça zengin bir karakter listesine sahip olan Street Fighter serisinden hangi karakter dördüncü oyunu ziyaret edecek.
 
Capcom'un açtığı yeni siteye ulaşmak için tıklayınız.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Street Fighter IV Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 9 Temmuz 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Deliver Us The Moon Switch Konsoluna Geliyor 6 Saat önce PUBG: BATTLEGROUNDS Erangel Classic Haritasıyla 17 Mayıs’ta Nostalji Rüzgarları Estirecek! 7 Saat önce Lords of the Fallen İçin Master of Fate Güncellemesi Yayınlandı 8 Saat önce Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan Riven Remake'ten Resmi Oynanış Fragmanı Geldi 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler