Street Fighter 6'nın yorumcu kadrosuna Hikaru Takahashi eklendi

11.03.2023 14:10 Mehmet Tandoğan

 
 
Capcom tarafından biz oyun severlere sunulacak olan dövüş aksiyon serisinin yeni oyunu Street Fighter 6'ya Japon oyuncu Hikaru Takahashi, gerçek zamanlı yorumcu olarak katılıyor. Takahashi, kadroya eklenen son yorumcu olarak karşımıza çıkıyor ve daha önce Jeremy “Vicious” Lopez, Ryutaro “Aru” Noda, Kosuke Hiraiwa, Steve “TastySteve” Scott, Thea Trinidad, H.E. Demon Kakka ve James “jchensor” Chen isimleri oyuna dahil olmuştu.
 
Gerçek zamanlı yorum sistemi oyuna turnuva havası katıyor
 
 
 
Street Fighter 6'da bildiğiniz üzere gerçek zamanlı yorum sistemi bulunuyor. Bu sistem içerisinde çeşitli maçlara atılabiliyor ve arka planda yaptığımız hamlelere - hareketlere yorum yapan bir kadro bulunuyor, (tıpkı futbol anlatımı - yorumcuları gibi). Bu kadroya dönem dönem yenileri ekleniyor ve şimdi ise Hikaru Takahashi dahil oluyor. Takahashi'nin son yorumcu olarak karşımıza çıktığı bildiriliyor.
 
Street Fighter 6 için Capcom, yorumcuların oyunculara tezahürat yapacağı ve maç ilerledikçe heyecanı daha da artıracağı Rally Support adlı bir sistemi de duyurdu. Bu sistem oyunun gidişatına göre yorumcuların heyecan düzeyini arttırıp azaltacak. 
 
Street Fighter 6, 2 Haziran'da PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series ve Steam üzerinden PC için çıkış yapacak. 
 
Street Fighter 6 - Hikaru Takahashi fragmanı
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Street Fighter 6 Platformlar: PC Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 08 Mayıs Microsoft, 4 Ayrı Bethesda Stüdyosunu Kapatıyor 08 Mayıs The Witcher 3 Resmi Mod Aracı Bu Ay Geliyor 08 Mayıs Redfall İçin Destek Sona Eriyor: Artık Güncelleme Almayacak 08 Mayıs Sıra Tabanlı Taktik Oyunu Don’t Kill Them All Duyuruldu 08 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler