Street Fighter III: 3rd Strike'a DLC de Gelecek

Street Fighter III: 3rd Strike'ı HD ve online olarak oynamanın zevkini yaşayacağız
25.06.2011 14:47 Alkan Adakaner


    Capcom son dönemlerde DLC (indirilebilir içerik) konusuna fazla takıldı. Street Fighter 4 için kostüm vb indirilebilir içerikleri hiç de uygun olmayan fiyatlara satan firma bu huyundan vazgeçmeyecek gibi görünüyor.
 
    Daha önce Capcom yetkililerinin HD remake'lar arasında kendilerine en pahalıya patlayan oyunun Street Fighter III: 3rd Strike Online Edition olduğu yönündeki açıklamalarını size aktarmıştık. İşte Capcom bu masrafı bizden çıkarmak niyetinde.
 
    Capcom’dan Christian Svensson, 3rd Strike Online Edition'ı 15 dolara satacaklarını, Super Street Fighter 2 Turbo HD Remix veya Marvel vs. Capcom 2 kadar ünlü olmayan oyundan yeteri miktarda para kazanmak için DLC çıkarıp kişi başından kazandıkları geliri arttırmayı planladıklarını açıkladı.
 
     Hala çıkış tarihi belli olmayan Street Fighter III: 3rd Strike Online Edition Xbox Live ve Playstation Network için hazırlanıyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Street Fighter III: 3rd Strike Online Edition Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 24 Ağustos 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 06 Mayıs Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 06 Mayıs Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 06 Mayıs Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 06 Mayıs Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 06 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler