Street Fighter IV, Şimdi de Android Yolunda

iOS'a da çıkışını yapan Street Fighter IV, bu platformda fiziksel tuşlara ihtiyaç duymadan iyi iş çıkarıyor.
20.09.2011 03:32 Levent Polater

 
    Street Fighter IV'ün çıkmadığı platform, genişlemediği sürüm kalacak mı acaba, çok merak ediyorum. Oyun, bir tek Android telefonlar için yapılmamıştı, o da bugün Capcom'un duyurusuyla oldu.
 
    Bu sene sonuna doğru Android işletim sistemi tabanlı mobil cihazlara çıkacağı duyurulan Street Fighter IV için Capcom ve LG özel bir anlaşma yapmışlar. Bu anlaşmaya göre oyun çıktıktan sonraki 3 ay boyunca LG kullanıcıları için özel giriş imkanı sağlanacak.

    Biraz da bu duyurunun LG'nin yakında perdesini kaldıracağı HD görüntü kalitesine sahip yeni mobil cihazlarına özel olduğu düşünülmekte. Bu HD telefonlara Street Fighter IV en uygun oyun olarak görülmüş ve cihazın çıkışına yetiştirilmeye çalışılıyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Street Fighter IV Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: Mart 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Warner Bros Ceo'su: Suicide Squad Kill the Justice League Hayal Kırıklığı 3 Saat önce Helldivers 2 İçin Star Wars Modu Ortaya Çıktı 5 Saat önce Cities Skylines 2 İçin NVIDIA DLSS Super Resolution Desteği Eklendi 6 Saat önce Star Citizen İçin NVIDIA DLSS ve AMD FSR Desteği Eklendi 7 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Güncellemesi Konsollara Grafik Seçeneklerini Getiriyor 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler