Street Fighter V'te Yer Alacak Nash için Yeni Bir Video Paylaşıldı

24.02.2015 20:48 Ömür Gencer


       Capcom, serinin önemli karakterlerinden biri olan Nash'in Street Fighter V'te bulunacağını daha önce duyurmuştu. Capcom bugün Charlie Nash için yeni bir video paylaştı. İlk olarak 1991 yapımı Street Fighter II: The World Warrior'da karşımıza çıkan Charlie Nash, Guile’in en iyi arkadaşı. M. Bison tarafından öldürüldüğü düşünülen karakterin Street Fighter V'te dönmesiyle Nash'in hikayesinin bu kadar olmadığını görüyoruz. Belirtilene göre Nash ünlü Sonic Boom hareketinin yanında yeni hareketlere de sahip olacak. 
 
       Nash'in yanında Capcom, Street Fighter V için online beta süreci düzenleyeceğini duyurdu. Hem PS4 hem de PC üzerinde olacak bu beta Capcom'un söylediğine göre oyuncuların görüşlerini almak için oldukça önemli. Ne yazık ki bu beta süreci oyunu ön sipariş eden Kuzey Amerikalı oyuncular için açılacağı söyleniyor.
  
       Yapımcı ekibin Charlie Nash için yayınladığı ekran görüntülerine ve tanıtım videosuna aşağıdan ulaşabilirsiniz. Konu hakkında daha fazla detay geldiğinde sizlere aktaracağız.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Street Fighter V Platformlar: PC PS4 Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Batman: Arkham Shadow Fragmanı Disslike Yağmuruna Tutuldu 06 Mayıs Manor Lords İçin Oldukça Komik Bir Shrek Modu Yayınlandı 06 Mayıs Baldur's Gate 3 iPad ve iPhone Cihazlarına Gelebilir 06 Mayıs Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 06 Mayıs Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 06 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler