Street Fighter X Tekken Çıkış Notları Başarılı

09.03.2012 17:16 Talha Aynacı

 
    Duyurulduğu günden bu yana her iki oyunun fanları tarafından da hararetle tartışılan Street Fighter X Tekken çıkışını gerçekleştirmek üzere. Peki birisi 2D diğeri ise 3D dövüş oyunlarının en iyileri olarak kabul gören efsane isimler aynı çatı altında nasıl bir görüntü çiziyor? İşte cevaplar:
 
 
IGN: 9/10 "Hızlı ve akıcı dövüş mekanikleri Street Fighter X Tekken'i dövüş oyunlarında üst seviyeye taşıyacak nitelikte. Gem sistemi oyuna stratejik bir hava katmış.
 
Edge: 9/10 "SFXT başarılı bir şekilde 2D ve 3D dövüş oyunlarını harmanlamış. Dövüş sistemi şaşırtıcı bir derinlik vadediyor."
 
GameInformer : 9/10 "Street Fighter X Tekken'le ilgili en ilginç şey, Capcom'un nasıl 2 farklı dövüş oyununu bir araya getirerek ortaya, size farklı hissetirecek bir yapım sunmuş olması."
 
OXM: 8.75/10 "Etiket mekanizması dahiyane bir fikir. Öğrenecek pek çok yeni hareketin olduğu oyunda Tekken karakterlerini kontrol etmek çok daha rahat. Yeni favori dövüş oyununuza hoşgeldiniz!"
 
     Ofiste edindiğimiz deneyimle şunu söyleyebilirim ki; Street Fighter X Tekken alışılageldiğimiz cross-over dövüş oyunu olmanın ötesine geçmiş. Sıkı bir Street Fighter oyuncusu olmanız, bu oyunun üstadı olabileceğiniz anlamına gelmiyor çünkü oyun yapısı tamamiyle yenilenmiş durumda. İlerleyen günlerde video incelememizde görüşmek üzere.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Street Fighter X Tekken Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 14 Mayıs 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 14 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Valve'ın Yeni Oyunundan İlk Ekran Görüntüleri Sızdırıldı! 17 Mayıs GTA 6'nın 2025 Sonbaharında Geleceği Doğrulandı 17 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunu Türkiye İçin Yasaklandı! 17 Mayıs Take-Two'nun 12 Farklı Oyunu İptal Ettiği Bildiriliyor 17 Mayıs RPG SerialWorld PC için Duyuruldu 17 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler