Street Fighter X Tekken'de Capcom & Sony İşbirliği

Cole MacGrath bakalım Tekken ve Street Fighter karakterleri arasında ne kadar etkili olacak
11.06.2011 13:43 Alkan Adakaner


     Daha önce Xbox 360 ve PS3 için piyasaya çıkacağı açıklanan, E3 fuarında ise Playstation Vita için de duyurulan Street Fighter X Tekken'de Sony ve Capcom özel içerikler konusunda anlaştı.
 
     Bu içeriklerin ne olduğu Tokyo Game Show'dan önce açıklanmayacak, ama Yoshinori Ono bazı ipuçları verdi. Oyuncuları kapalı mekanlara hapsetmek istemediklerini ve Playstation ailesini bir araya getirmek istediklerini söyleyen Ono, bunun yeni bir deneyim olacağını söylüyor.
 
    Capcom daha önce de Super Street Fighter IV 3D Edition'da özel içerikler konusunda Nintendo ile işbirliği yapmıştı. Sony ile işbirliği sonucunda da ilginç şeylerin ortaya çıkacağıan eminimiz.
 
    Bu arada Vita versiyonuna özel olacağı söylenen inFamous'ın ana karakteri Cole'un ücretli olarak indirilebilir bir karakter olmayacağı belirtildi. Oyunu aldığınızda doğrudan Cole ile oynamaya başlayabileceksiniz.
 
     E3 fuarında gösterilen bir çok Playstation Vita oyunu konsolun çıkışıyla birlikte raflardaki yerini alacak olsa da Capcom bu konuda henüz bir şeyler söylemiyor. Oyunu yeterli düzeye getirdikten sonra bir şeyler söyleyebileceklerini belirten yetkililer Vita sürümünün PS3 sürümden tek farkının çözünürlük olduğunu vurguluyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Street Fighter X Tekken Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 6 Mart 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Life is Strange Yapımcılarının Yeni Oyunundan Fragman Yayınlandı 3 Dk önce EMEA Masters Spring 2024 Şampiyonu Eintracht Spandau Oldu! 7 Saat önce Dead Island 2 İçin Fan Yapımı DLSS 3 Modu Yayınlandı 7 Saat önce Platform Oyunu The Smurfs: Dreams Duyuruldu 7 Saat önce Kıdemli LucasArts Lideri Matthew Shell Hayatını Kaybetti 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler