Street Fighter X Tekken'in Gamescom Videosu

İki taraf da oldukça yetenekli dövüşçülere sahip
15.08.2011 21:38 Alkan Adakaner


     Street Fighter X Tekken ilk duyurulduğunda bu durumu garip karşılamıştık. Dövüş sistemleri birbirinden çok farklı olan bu iki seri gerçekten de tek bir oyunda bir araya gelebilir miydi? Capcom bunu başarmış görünüyor.
 
     Oyunun Gamescom için yayınlanan videosu dövüş sistemi hakkında ayrıntılı bilgi veriyor. Özellikle ikili takımımızı nasıl kullanacağımız üzerinde duran videoya baktığımızda hem Street Fighter'ın hem de Tekken'in dövüş sistemlerinin bir araya getirildiğini görüyoruz.
 
     Bu arada dövüş sisteminin tanıtılması dışında bazı yeni karakterler de bu video sayesinde onaylandı. Hugo, Poison, Raven, Yoshimitsu, Ibuki, Kuma gibi karakterler de videoda kendini gösteriyor.
 
    Yine başarılı bir oyun olacağını düşündüğümüz Street Fighter X Tekken 2012'de Playstation 3 ve Xbox 360 piyasaya çıkacak.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Street Fighter X Tekken Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 6 Mart 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 3 Saat önce Microsoft, 4 Ayrı Bethesda Stüdyosunu Kapatıyor 8 Saat önce The Witcher 3 Resmi Mod Aracı Bu Ay Geliyor 8 Saat önce Redfall İçin Destek Sona Eriyor: Artık Güncelleme Almayacak 9 Saat önce Sıra Tabanlı Taktik Oyunu Don’t Kill Them All Duyuruldu 10 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler