Street Fighter X Tekken'in Karakterleri Belirlendi

Nina, Tekken hayranlarının da çok sevdiği bir karakter
31.07.2011 11:08 Alkan Adakaner


     Street Fighter serisinin yönetmeni olan Yoshinori Ono, oyunda yer alacak bütün karakterlerin belirlendiğini açıkladı. Buna rağmen şimdilik bu karakterlerin hepsini açıklama niyetinde değilmiş. 
 
     Bazı karakterler hakkında da konuşan Ono, geçen yıl Comic-Con'daki videoda dayak yiyen (öldürülen diyor aslında) Dan'ın oyunda olamayacağını çünkü öldüğünü şaka yoluyla söyledi.  Ayrıca Blanka'nın da oyunda yer alıp almayacağı belli değilmiş. Brezilya ormanlarına bir ekip gönderdiğini söyleyen Ono, eğer Blanka'yı bulabilirlerse oyuna koyacaklarını söylüyor. 
 
    Bunun yanı sıra Tekken serisini de başından beri takip eden Ono'nun favori karakterleri ise Nina ve Paul'muş. Nina'nın çok sayıda eşsiz kombo yapabileceğiniz özel bir karakter olduğunu vurgulayan yapımcı, Paul'un ise düşünen adamın karakteri olduğunu söylüyor. Ono, Paul'un Street Fighter'a daha uygun bir karakter olduğunu söylüyor, çünkü mesafemizi koruyup büyük saldırılar yapmak zorundaymışız. 
 
    Bu oyun için henüz Paul duyurulmasa da bu açıklamadan sonra onun da oyunda yer alacağı kesinleşti diyebiliriz. Diğer karakterler Tokyo Game Show'da duyurulabilir.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Street Fighter X Tekken Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Capcom Dağıtıcısı: Capcom Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: 6 Mart 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Gears of War: E-Day'in 2025 Yılında Çıkış Yapacağı Bildiriliyor 1 Saat önce Marvel's Spider-Man 3'ün Ekran Görüntüleri Sızdırıldı 2 Saat önce LEC Yaz Mevsimi 2024'te 2. Hafta Karşılaşmaları Tamamlandı! 3 Saat önce Todd Howard, Starfield'ın 40 Milyon Oyuncuya Ulaştığını Açıkladı 3 Saat önce BLAST Premier: Spring Final 2024 Şampiyonu Team Spirit Oldu! 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler