Streets of Rage 4'ün Mr. X Nightmare DLC'si Artık Switch'te

27.07.2021 12:05 Mehmet Tandoğan

 
 
Streets of Rage 4'ün Switch'teki yeni Mr. X Nightmare DLC'si için bekleyiş nihayet sona erdi. Başlangıçta 15 Temmuz'da piyasaya sürülmesi planlanmıştı, ancak ekip beklenmedik teknik sorunlarla karşılaştığından dolayı ertelemek durumunda kaldı.
 
Dotemu'nun yönetici direktörü Cyrille Imbert, gecikme için hayranlardan özür diledi. 
 
Oyun hakkında

- Klasikler arasında yerini çoktan almış olan Streets of Rage zamanının ötesine geçen oynanışı ve elektronik dans esintili müziğiyle akıllarda yer etmiş bir beat ‘em up oyun serisi. Streets of Rage 4 klasik üçlemenin oynanışınayeni mekanikler, muhteşem el çizimi grafikler ve harikulade müzikleri de katarak geliyor.
- Klasik ve yeni karakterlerden ekibe katılıyor.
- Axel, Blaze ve Adam yeni yoldaşları Floyd Iraia ve Cherry Hunter ile omuz omuza dövüşüyor.
Olağanüstü el çizimi görselli.
- El çizimi canlı animasyonları, yeni dövüş yetenekleri ve harika bir ekibin elinden çıkma yeni müzikleri ile Streets of Rage 4 hayranlık uyandıran klasik aksiyona ustaca bir saygı duruşu, onun yeniden yaratılmış hali.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Streets of Rage 4 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Guard Crush Games Dağıtıcısı: DotEmu Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 4 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 5 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 6 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 7 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler