Streets of Rage 4 için Mr. X Nightmare DLC'si 15 Temmuz'da Çıkacak

01.07.2021 16:29 Mehmet Tandoğan

 
 
Streets of Rage 4 için yeni indirilebilir içerik olan Mr. X Nightmare, 15 Temmuz'da çıkış yapacak. Fiziksel sürüm ise 28 Eylül'de Merge Games aracılığıyla da piyasaya sürülecek. Ön siparişler şimdiden mevcut.
 
Oyun hakkında
 
- Klasikler arasında yerini çoktan almış olan Streets of Rage zamanının ötesine geçen oynanışı ve elektronik dans esintili müziğiyle akıllarda yer etmiş bir beat ‘em up oyun serisi. Streets of Rage 4 klasik üçlemenin oynanışınayeni mekanikler, muhteşem el çizimi grafikler ve harikulade müzikleri de katarak geliyor.
 
- Klasik ve yeni karakterlerden ekibe katılıyor.

- Axel, Blaze ve Adam yeni yoldaşları Floyd Iraia ve Cherry Hunter ile omuz omuza dövüşüyor.
Olağanüstü el çizimi görselli.

- El çizimi canlı animasyonları, yeni dövüş yetenekleri ve harika bir ekibin elinden çıkma yeni müzikleri ile Streets of Rage 4 hayranlık uyandıran klasik aksiyona ustaca bir saygı duruşu, onun yeniden yaratılmış hali. 
 
Streets of Rage 4 şu anda PlayStation 4, Xbox One, Switch ve Steam üzerinden PC için mevcut.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Streets of Rage 4 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Guard Crush Games Dağıtıcısı: DotEmu Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler