Şu Anki 3DS Modelleri, Super Smash Bros Oynatırken MiiVerse'ü Çalıştıramayacak

14.09.2014 14:05 Tunahan Başol


      Nintendo'nun beklenmedik bir şekilde duyurusunu yaptığı yeni 3DS modellerinde çift analog gibi özelliklerin yanı sıra, en çok konuşulan yenilik işlem gücünün artırılması olmuştu. Bazı oyunlar sadece bu yeni 3DS'lere çıkabilecekken, bazıları da ek özellikleri desteklemeyecek gibi görünüyor.
 
     Şu an 3DS tarafında en çok beklenen oyunlar arasında yer alan Super Smash Bros için NeoGAF'tan gelen haberlere bakılırsa, oyunu deneyen oyuncular MiiVerse ve internet tarayıcısı gibi fonksiyonların çalışmadığını söylüyor. "MiiVerse, bu yazılım ile aynı anda çalışamaz" hatası veren 3DS'ler, internet tarayıcısını kullanma konusunda da benzer bir hata veriyor. Nintendo'dan gelen açıklamalar, bu sorunun yeni 3DS'lerle aşıldığı yönünde.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nintendo 3DS Platformlar: 3DS Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 25 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 1 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler