Suda 51, Michigan ve Killer 7'ı Yeniden Düşünüyor

10.03.2010 02:05 Alkan Adakaner


 
 
     Grasshopper Manufacture Ceo'su Goichi Suda (Suda 51) özellikle No More Heroes ile büyük popülerlik kazandı.
 
     Daha önce çalıştığı oyunlar olan Michigan: Report From Hell ve Killer 7 ile ilgili açıklamalarda bulunan Suda 51, bu oyunları yeniden yapmak istediğini söyledi.

     Michigan'ın dağıtımcısı Spike Games başkanı Sakurai ile oyun hakkında hala konuştuğunu ve ileride Michigan'ı tekrar yapmanın ilginç olacağını söyleyen Suda 51, Killer 7'ı da yapma şansı bulursa bunun da harika olabileceğini belirtti.
 
     Yüksek satış rakamlarına ulaşmayan ama ilginç ve beğenilen yapımlar olan bu oyunlar bakalım Goichi Suda'nın ellerinde yeniden yaşam bulacak mı?
 
kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
No More Heroes 2 : Desperate Struggle Platformlar: Wii Geliştirici: Grasshopper Manufacture Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 28 Mayıs 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 19 Dk önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 1 Saat önce The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 1 Saat önce Ubisoft, XDefiant'ın Çıkış Tarihi Açıkladı 2 Saat önce THQ Nordic Sunumu Duyuruldu: Gothic Remake'ten Yeni Haberler 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler