Suda: No More Heroes 3 Planımız Yok

24.05.2010 14:20 Alkan Adakaner

 
 
     No More Heroes serisinde ana karakter Travis Touchdown'ın hikayesi 2. oyunla birlikte sona eriyor, ama bu serinin sonu olabilir mi? Goichi Suda daha önce No More Heroes 3'ün mümkün olduğunu söylemişti.
 
     Suda'nın yeni yaptığı açıklamaya göre No More Heroes 3 şu anki planları arasında bulunmuyor, ama ileride Travis'in hikayesinin devam etmesi mümkün. Yani 3 adını taşımasa da bir No More Heroes oyunu piyasaya çıkabilir.
 
     Nintendo Wii için piyasaya çıkan 2. oyundan sonra Xbox 360 ve Playstation 3 için ilk oyunu daha gelişmiş grafiklerle hazırlayan geliştirici Grasshopper'ın 2. oyunu da HD konsollara getirme olasılığını da göz önüne almak gerek.
 
     Bunun yanı sıra Playstation 2 ve Gamecube'ün önemli oyunlarından Killer 7'ın da ruhunun bir parçası olduğunu söyleyen Goichi Suda; bir yeniden yapımla değil, ama  yeni bir Killer 7 ile karşımıza çıkacak istiyormuş.
 
kaynak     
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
No More Heroes 2 : Desperate Struggle Platformlar: Wii Geliştirici: Grasshopper Manufacture Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 28 Mayıs 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 01 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 01 Mayıs Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 01 Mayıs Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 01 Mayıs Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 01 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler