Suda 51: No More Heroes 3 Mümkün

16.03.2010 15:57 Alkan Adakaner

 
 
     İlk oyunu önce Wii'ye özel çıkan şimdi ise Xbox 360 ve PS3 için hazırlanan, fakat 2. oyunu yine Wii'ye özel olarak çıkacak olan No More Heroes serisinin kaderi satış rakamlarına bağlı.
 
     No More Heroes 2: Desperate Struggle eğer yayıncı Rising Star Games'e yeterince para kazandırırsa ve oyunun hayranları serinin devamı için gerçekten istekli olursa No More Heroes 3'ü de görebilme ihtimalimizin olduğu Goichi Suda (Suda 51) tarafından açıklandı.
 
     İlk 2 oyunun ana karakteri Travis Touchdown'ın hikayesinin bittiğini söyleyen Suda 51, yine hayranların isteğine bağlı olarak Travis'i onlarla buluşturmanın kendi sorumluluğu olduğunu da belirtti.
 
     Nintendo Wii'de azımsanmayacak satış rakamlarına ulaşan bu serinin son bulması hayranları tarafından büyük bir üzüntüyle karşılanacaktır.
 
No More Heroes 2: Desperate Struggle, Avrupa'da 30 Nisan'da piyasaya çıkacak.
 
kaynak
     

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
No More Heroes 2 : Desperate Struggle Platformlar: Wii Geliştirici: Grasshopper Manufacture Dağıtıcısı: Ubisoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 28 Mayıs 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 08 Mayıs Microsoft, 4 Ayrı Bethesda Stüdyosunu Kapatıyor 08 Mayıs The Witcher 3 Resmi Mod Aracı Bu Ay Geliyor 08 Mayıs Redfall İçin Destek Sona Eriyor: Artık Güncelleme Almayacak 08 Mayıs Sıra Tabanlı Taktik Oyunu Don’t Kill Them All Duyuruldu 08 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler