Suicide Squad: Kill the Justice League PS5, Xbox Series X ve PC için Duyuruldu

23.08.2020 03:33 Gazali Çetinkaya

 
 
Batman: Arkham üçlemesinin geliştiricisi Rocksteady Studios, yepyeni aksiyon macera shooter oyunu Suicide Squad: Kill the Justice League'i resmi olarak duyurdu.
 
2022'de PlayStation 5, Xbox Series X ve PC için çıkacak.
 
Rocksteady Studios'un imzası karakter odaklı hikaye oynanışını TPS aksiyonla birleştiren Suicide Squad: Kill the Justice League'de DC evreninin en tehlikeli karakterleri önemli bir görev için bir araya geliyor: Justice League'i öldürmek.
 
Suicide Squad: Kill the Justice League, Arkham evreninin devamı. Açık dünyada Metropolis'te geçecek oyun Harley Quinn, Deadshot, Captain Boomerang ve King Shark olmak üzere dört oynanabilir karakterin kontrolünü oyuncuya sunacak.
 
Tek oyunculu veya dört oyuncuya kadar online co-op olarak oynanabilecek. Tek oyunculu olarak oynandığında diğer üç karakter botlar tarafından kontrol edilecek ve istenildiği zaman karakterler arasında geçiş yapılabilecek. Her bir karakter benzersiz yeteneklere, silahlara ve hareket setine sahip olacak.
 
Duyuru fragmanı:

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Suicide Squad: Kill the Justice League Platformlar: PC Geliştirici: Rocksteady Studios Dağıtıcısı: Warner Bros. Interactive Entertainment Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 30 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
2si1: iPhone'a Assassins Creed Mirage Gibi Büyük Çaplı Oyunlar Geliyor 12 Dk önce Helldivers 2 Steam'de Bir Günde 100 Binden Fazla Olumsuz Yorum Aldı! 23 Dk önce Söylenti: Yeni Tomb Raider Açık Dünya Olacak ve Hindistan'da Geçecek 1 Saat önce İddia: Resident Evil 9, Ocak 2025'te Geliyor 6 Saat önce 2024 Yılının İlk Çeyreğinde En Çok Kazandıran Oyunlar Açıklandı 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler