Suicide Squad: Kill the Justice League için Hikaye ve Oynanış Videosu Yayınlandı

16.11.2023 14:09 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Warner Bros. Games ve geliştirici Rocksteady Studios, Suicide Squad Kill the Justice League için hikaye ve oynanış içeriğini tanıtan ilk "Suicide Squad Insider" videosunu yayınladı. İlk bölümde Rocksteady Studios ekibi ana hikayeyi irdeliyor, Suicide Squad'ın geçiş mekaniklerini derinlemesine inceliyor ve Metropolis dünyasına bir bakış sunuyor.
 
Farklı bölümler de gelmeye hazırlanıyor
 
 
 
İlk bölümle beraber oyunun hikayesine ve oynanışına odaklanılıyor. İlerleyen süreçte daha fazla bölümün gelmesi bekleniyor. Beklenen ve eleştirilerin odağında kalan Suicide Squad: Kill the Justice League PlayStation 5, Xbox Series ve PC (Steam ve Epic Games Store üzerinden) için 2 Şubat 2024'te çıkış yapmaya hazırlanıyor. 
 
Suicide Squad: Kill the Justice League, eleştirmenlerce beğenilen Batman: Arkham serisinin geliştiricileri Rocksteady Studios'tan aksiyon macera türünde bir üçüncü şahıs nişancı oyunu deneyimi olarak gelmeyi bekliyor.
 
Söz konusu video
 
 
 
Ön sipariş
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Suicide Squad: Kill the Justice League Platformlar: PC Geliştirici: Rocksteady Studios Dağıtıcısı: Warner Bros. Interactive Entertainment Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games Haftanın Öne Çıkan İndirimli Oyunları 21 Mayıs Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 21 Mayıs Kristal Piksel Video Oyun Ödülleri 11 Dalda Sahiplerini Buldu 21 Mayıs GTA Benzeri The Precinct İçin Resmi Oynanış Fragmanı Yayınlandı 21 Mayıs The Witcher 3 Resmi Mod Aracı REDkit Oyunculara Sunuldu 21 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler