Sumo Digital EVE: Valkyrie Geliştiricisini Satın Aldı

02.01.2018 23:34 Gazali Çetinkaya

 
   Sumo Digital, EVE: Valkyrie geliştiricisi CCP Newcastle'ı satın aldı.

   Sumo Digital tarafından yapılan duyuruya göre, CCP Newcastle Sumo Digital Newcastle adıyla ve 34 personeli ile birlikte Birleşik Krallık'ta Sumo Digital için çalışacak. Bu satın haber alma haberi ise, CCP'nin Newcastle stüdyosunda artık sanal gerçeklik üzerine çalışılmayacağını açıklamasından birkaç ay sonra geldi.
 
   Sumo Digital daha öncesinde Sonic All-Stars Racing oyununu geliştirdi ve şu anda da Crackdown 3 (Tek kişilik oyuncu modu) ve Dead Island 2 üzerinde çalışıyor.

   Xbox One ve Windows 10'a gelecek olan Crackdown 3 bu sene içinde çıkış yapacak. Dead Island 2 ilk olarak farklı bir stüdyo tarafından geliştiriliyordu ve Temmuz 2015'te geliştirici koltuğuna Sumo Digital getirildi. Dead Island 2 hakkında en son aldığımız haber ise sadece halen yapımına devam edildiği.

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Microsoft Temmuz'da Mobil Oyun Mağazasını Aktif Hale Getirecek 4 Saat önce Nvidia, Tekken 8'in Bazı Ekran Kartlarında Rastgele Çöktüğünü Kabul Etti 4 Saat önce Sızıntı: God of War: Ragnarök Yakında PC İçin Duyurulacak 5 Saat önce Epic Games Ücretsiz Gizemli Oyun Kampanyasına Geri Döndü 6 Saat önce Ubisoft'un Yeni Oyunu Hades II Nedeniyle Ertelendi 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler