Sunset Overdrive'ın Grafikleri Daha da Gelişti

29.01.2014 12:00 Alkan Adakaner


    Insomniac Games tarafından Xbox One'a özel olarak geliştirilen shooter oyunu Sunset Overdrive'ın E3 2013 videosu oldukça eğlenceli görünüyordu. Rengarenk görsellere sahip oyun grafiksel konuda da çok şey sunacak gibiydi.
 
    Phil Spencer'ın açıklamalarına göre Sunset Overdrive şu an E3 videosundan daha iyi görünüyor. Oyunun oynanabilirliğinin harika olduğunu söyleyen Spencer, harika görsellere hazırlanmamış gerektiğini belirtiyor.
 
    Oldukça hızlı savaşlar yapacağımız Sunset Overdrive duvarlarda yürüyecek, halatlara tutunarak kayacak ve akrobatik hareketler yapacağız. Yani sıradışı bir shooter oyununa hazır olun.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Sunset Overdrive Platformlar: XBOX ONE Geliştirici: Insomniac Games Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 31 Ekim 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 3 Saat önce MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 4 Saat önce Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 4 Saat önce Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 5 Saat önce PlayStation 5 Konsol Satışları 59.3 Milyona Ulaştı! 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler